Flyttfirma Lilla Edet

Vi på Erixon Flytt AB erbjuder flytthjälp i Lilla Edet. Vi har som mål att hjälpa dig så effektivt som möjligt oavsett vilken typ av flytt du behöver. Vi står till tjänst med; bohagsflytt & privatflytt, kontorsflytt & företagsflytt, långdistansflytt, pianoflytt och tunga lyft. Hör av dig till oss för vidare information!

Bohagsflytt / Privatflytt

Vi erbjuder privatflytt i Lilla Edet. Är du i behov av privatflytt Lilla Edet? Då har du kommit till rätt ställe! Vi hjälper dig planera, paketera och transportera hela ditt bohag med privatflytt Lilla Edet.

Företagsflytt

Vi har spetskompetens inom företagsflytt i Lilla Edet och även intern företagsflytt. Få en kostnadsfri besiktning av företagsflytt Lilla Edet.

Magasinering

Vi utför magasinering i Lilla Edet! Våra kunder får även magasinera i vårt lager. Hör av dig till oss om du har frågor angående magasinering Lilla Edet.

Pianoflytt

 Skall du flytta ditt pianot? Spara ryggen! Vi hjälper dig med pianoflytt Lilla Edet och även andra typer av tunga lyft där du bor. Ett exempel är kassaskåpsflytt Lilla Edet. Hör av dig till oss och berätta hur vi kan hjälpa dig!

Kontorsflytt

Behöver du göra en kontorsflytt i Lilla Edet? Inga problem! Vi har lång erfarenhet av kontorsflytt Lilla Edet och det går alltid snabbt och smidigt när du anlitar oss för din flytt.

Långdistansflytt

Ska du göra en långdistansflytt Lilla Edet? Vi ser alltid till att dina saker flyttas varsamt till eller från Lilla Edet. Och vi erbjuder alltid fastpris så du vet på förhand vad flytten kommer kosta!

Dödsbo

Vi hjälper dig tömma och flytta ditt dödsbo i Lilla Edet och vi lägger stor vikt vid kvalitet och säkerhet . Kontakta oss på Erixon Flytt AB för en varsam hantering av ditt dödsbo Lilla Edet.

Montering & Demontering

Behöver du hjälp med att montera upp och montera ner möbler eller andra saker? Inga problem. Du betalar endast för den tid det tar att montera.

Röjning

Dags att röja i ditt förråd, din vind eller källare i Lilla Edet? Vi hjälper dig med röjning och bortforsling av dina saker till tippen. Kontakta oss om röjning.