Flyttfirma i Malmö

Vi på Erixon Flytt AB erbjuder flytthjälp i Malmö. Vi har som mål att hjälpa dig så effektivt som möjligt oavsett vilken typ av flytt du behöver. Vi står till tjänst med; bohagsflytt & privatflytt, kontorsflytt & företagsflytt, långdistansflytt, pianoflytt och tunga lyft. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att skapa ett skräddarsytt paket med flytt, packning och flyttstädning! Allt efter dina egna behov.

Kontakta Oss!

Ring: 040 – 668 80 84

Erixon Flytt

Erixon Flytt AB drivs av familjen Ericsson med Andreas i spetsen. Vårt mål är att lägga full fokus på kunden och erbjuda flyttservice på kundens villkor. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder trygga och smärtfria upplevelser. När du ska välja flyttfirma i Malmö är Erixon Flytt ett säkert kort.

Vi vill inte bara erbjuda ett lågt pris utan även att du som kund skall känna tillit till oss. Vi lägger stor vikt vid god kommunikation, branschkunskap och förståelse för de verktyg vi använder för att utföra din flytt. Mycket kan gå fel under en flytt så välj en flyttfirma som förstår dina behov! Läs gärna om våra flyttjänster här.

Ring oss på 040 – 668 80 84 om du vill veta mer!

Skicka Snabboffert!

Bohagsflytt / Privatflytt

Vi erbjuder privatflytt i Malmö. Är du i behov av privatflytt Malmö?  Vi hjälper dig planera, paketera och transportera hela ditt bohag med privatflytt Malmö.

Företagsflytt

Vi har spetskompetens inom företagsflytt i Malmö och även intern företagsflytt. Få en kostnadsfri besiktning av företagsflytt Malmö.

Magasinering

Vi utför magasinering i Malmö! Våra kunder får även magasinera i vårt lager. Hör av dig till oss om du har frågor angående magasinering Malmö.

Pianoflytt

 Skall du flytta ditt pianot? Spara ryggen! Vi hjälper dig med pianoflytt Malmö och även andra typer av tunga lyft där du bor. Ett exempel är kassaskåpsflytt Malmö. Hör av dig till oss och berätta hur vi kan hjälpa dig!

Kontorsflytt

Behöver du göra en kontorsflytt i Malmö? Inga problem! Vi har lång erfarenhet av kontorsflytt Malmö och det går alltid snabbt och smidigt när du anlitar oss för din flytt.

Långdistansflytt

Ska du göra en långdistansflytt? Vi ser alltid till att dina saker flyttas varsamt till eller från Malmö. Och vi erbjuder alltid fastpris så du vet på förhand vad flytten kommer kosta!

Dödsbo

Vi hjälper dig tömma och flytta ditt dödsbo i Malmö och vi lägger stor vikt vid kvalitet och säkerhet . Kontakta oss för en varsam hantering av ditt dödsbo.

Montering & Demontering

Behöver du hjälp med att montera upp och montera ner möbler eller andra saker? Inga problem. Du betalar endast för den tid det tar att montera.

Röjning

Dags att röja i ditt förråd, din vind eller källare i Malmö? Vi hjälper dig med röjning och bortforsling av dina saker till tippen. Kontakta oss om röjning.

Omdömen

Jag måste säga att servicen var utöver det vanliga! Mycket nöjd!

Andrea2015-11-28

Tack till Andreas och resten av gänget, ni var verkligen effektiva under flytten.

Joakim2015-02-03

Om jag behöver flytta igen kommer jag garanterat använda Erixon Flytt! Det gick jättefort!

Jennie2015-11-15

Jag kan inte säga annat än bravo! Flytten gick superbra utan några anmärkningar.

Mohammes2015-04-11