Flyttfirma Gullholmen

RING OSS DIREKT

RING OSS DIREKT

031 – 308 85 82

SKICKA E-POST

SKICKA E-POST

[email protected]

Självklart innehar vi Yrkestrafiktillstånd i företaget. Tillståndet hittar ni här.

Självklart innehar vi Yrkestrafiktillstånd i företaget. Tillståndet hittar ni här.

Välkommen till Erixon Flytt, din pålitliga partner för professionell flytthjälp i Gullholmen och dess omnejd. Vi är medvetna om att flyttprocessen kan vara både krävande och tidskrävande, och vårt mål är att göra den så smidig och effektiv som möjligt för dig.

Som en etablerad flyttfirma i Gullholmen är vi specialiserade på att tillhandahålla högkvalitativa flyttjänster för både privatpersoner och företag. Vårt erfarna team av flyttexperter är skickligt utrustade för att hantera alla typer av flyttar, oavsett om det gäller hushållsflyttar, kontorsflyttar eller långväga transporter.

När det kommer till pris för flytthjälp, strävar vi alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på våra tjänster. Vi förstår vikten av transparent prissättning och erbjuder därför tydliga och detaljerade kostnadsuppskattningar för varje flyttuppdrag.

Oavsett om du behöver hjälp med en stor eller liten flytt kan du lita på Erixon Flytt för pålitlig och professionell service till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster och prisuppskattningar för din kommande flytt. Vi ser fram emot att hjälpa dig med en smidig och stressfri flyttupplevelse.

Ring oss: 031-308 85 82 så hjälper vi dig!

Flyttfirma Gullholmen

★★★★★

En seriös flyttfirma i Göteborg som hade oerhört duktiga och trevliga killar. Bra pris. Tack killar för att ni hjälpte oss så snabbt.

★★★★★

Mycket bra och varsamt flyttat, trevliga killar och till slut får man en faktura under offererat pris.

★★★★★

Superbra assistans! Trevliga killar och snabba som bara den! Stor tumme upp för Erixon Flytt!

Anlita oss för bärhjälp i Gullholmen

Om du har flera tyngre möbler eller tillhörigheter som ska förflyttas från en plats till en annan kan vår personal se till att detta genomförs på ett tryggt sätt. Oavsett om din bostad har trappor eller hiss kan detta moment genomföras på ett smidigt sätt.

Sluta ring och försöka få dina vänner och familj att hjälpa dig med flytten, anlita istället oss på Erixon Flytt som bärhjälp Gullholmen så slipper du slita ut kära vänner och närstående. Kontakta oss för bärhjälp i Gullholmen på 031 – 308 85 82.

Privatflytt och bohagsflytt i Gullholmen kan vara stressande moment i livet, men med rätt hjälp blir processen mycket enklare. Vi på Erixon Flytt hjälper dig med din bohagsflytt. Oavsett om du flyttar till ett nytt hem i samma stad eller till en annan del av landet, så innebär en privatflytt att hela ditt bohag behöver packas, transporteras och packas upp på nytt. Vår tjänst täcker allt detta, med fokus på säkerhet och effektivitet.

Vi förstår att varje föremål i ditt bohag har ett värde – vare sig det är ekonomiskt eller sentimentalt. Därför behandlar vi allt du äger med största omsorg under din bohagsflytt. Vårt team av erfarna flyttare använder beprövade metoder för att säkerställa att dina tillhörigheter kommer fram till ditt nya hem i samma skick som de lämnade det gamla.

Oavsett storleken på din privatflytt eller de specifika behoven för din bohagsflytt, står vi redo att erbjuda en skräddarsydd lösning. Vi tar hand om allt från de största möblerna till de minsta detaljerna, så att du kan fokusera på viktigare saker i livet.

Att genomföra en företagsflytt eller kontorsflytt i Gullholmen är en stor uppgift som kräver noggrann planering och expertis. Erixon Flytt är specialiserad på just dessa typer av flyttar, och vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta de specifika behoven hos ditt företag. Med ett team av erfarna flyttproffs tar vi hand om allt från den inledande planeringen till packning, transport, och uppackning vid den nya adressen.

Vi förstår vikten av att minimera driftstörningar under flyttprocessen och strävar efter att göra din företagsflytt eller kontorsflytt så smidig och effektiv som möjligt. Vår prioritet är säkerheten för dina tillhörigheter och att se till att ditt företag är uppe och köra igen med minimala förseningar.

Med vår expertis och dedikation kan du känna dig trygg i att din företagsflytt eller kontorsflytt hanteras med högsta professionalitet. Vi är här för att underlätta din flytt och göra övergången till ditt nya kontor så problemfri som möjligt.

Att tömma dödsbo och hantera flytt av dödsbo är känsliga uppgifter som kräver både respekt och professionalism. Efter ett dödsfall står anhöriga ofta inför den svåra uppgiften att sortera, packa och flytta föremål från den avlidnes hem. Detta kan vara en emotionellt påfrestande process, fylld av minnen och affektionsvärde.

Vår tjänst för att tömma dödsbo innefattar allt från att noggrant sortera och packa personliga tillhörigheter, till att sköta den faktiska flytten. Vi förstår vikten av att hantera dessa uppgifter med största omsorg och känslighet. Vår erfarenhet inom flytt av dödsbo gör att vi kan erbjuda en tjänst som inte bara fokuserar på effektivitet och säkerhet, men också på att ge anhöriga det stöd och den respekt de behöver under denna svåra tid.

Varje steg i processen, från att tömma dödsbo Gullholmen till den slutliga flytten, sköts med en personlig touch och anpassning efter familjens önskemål och behov. Vi är här för att underlätta övergången och hantera de praktiska detaljerna, så att du kan fokusera på att hedra minnet av din nära och kära.

Att flytta ett piano eller hantera andra tunga lyft är en uppgift som kräver både expertis och rätt utrustning. Ett piano är inte bara tungt, utan också ett extremt känsligt instrument som kräver noggrann hantering för att skydda dess struktur och ljudkvalitet. Vår flyttfirma specialiserar sig på pianoflytt och andra tunga lyft, och vi har den kunskap och utrustning som krävs för att säkra en trygg transport.

Vi använder specialdesignade lyft- och säkringsverktyg för att garantera att ditt piano och andra tunga föremål hanteras på ett säkert sätt. Vårt team är utbildat i specifika tekniker för att lyfta, bära och transportera tunga objekt, vilket minimerar risken för skador på både föremålet och vår personal.

När det gäller pianoflytt Gullholmen, är varje steg i processen planerat i detalj – från demontering (om nödvändigt) och förpackning till transport och återmontering på destinationen. Vi förstår att ditt piano inte bara är en investering utan också ett värdefullt familjearv eller en kär del av ditt hem, och vi behandlar det med den respekt och omsorg det förtjänar.

Oavsett om det gäller att flytta ett piano, flytta konstverk, eller andra tunga och skrymmande föremål, är vi här för att hjälpa till. Låt oss ta hand om de tunga lyften, så att du kan fokusera på andra aspekter av din flytt. Kontakta oss för en trygg och effektiv hantering av dina mest värdefulla och tunga föremål.

Behöver du hjälp med bortforsling, röjning eller skräpkörning i Gullholmen? Oavsett om det gäller att rensa ut ett överfullt garage, tömma ett förråd eller hantera skräp efter en renovering, kan vår tjänst erbjuda den hjälp du behöver. Vi specialiserar oss på att effektivt ta hand om allt från mindre röjningsprojekt till större uppdrag inom bortforsling och skräpkörning.

Vårt team arbetar snabbt och effektivt för att rensa ut och transportera bort oönskat skräp, lämnandes dig med ett rent och prydligt utrymme. Vi tar hand om allt – från att sortera ut det som kan återvinnas eller doneras, till att säkert forsla bort det som betraktas som avfall. Genom att anlita oss för bortforsling, röjning och skräpkörning, kan du spara både tid och energi, samtidigt som du bidrar till en mer hållbar miljö genom korrekt avfallshantering.

Låt oss hjälpa dig att få bukt med röran. Vår erfarenhet och utrustning garanterar en smidig och bekymmersfri process, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig.

När du står inför behovet av extra utrymme, erbjuder våra tjänster inom magasinering och möbelförvaring den perfekta lösningen. Oavsett om du renoverar ditt hem, reser för en längre period, eller helt enkelt behöver frigöra utrymme, kan magasinering av dina tillhörigheter vara ett effektivt sätt att hålla dem säkra och välbevarade tills du behöver dem igen.

Vår möbelförvaring är idealisk för att skydda och bevara dina möbler under perioder då de inte används. Vi förstår vikten av att hålla dina värdefulla föremål i toppskick, och därför erbjuder vi säkra, klimatkontrollerade förvaringsalternativ som skyddar mot damm, fukt och temperaturförändringar.

Med flexibla lösningar för både kort- och långtidsförvaring, anpassar vi våra magasineringstjänster efter dina specifika behov. Vårt mål är att göra processen så bekymmersfri som möjligt för dig, med enkel tillgång till dina tillhörigheter när du behöver dem. Oavsett om det gäller magasinering av hela hemmet eller endast möbelförvaring, kan du lita på att dina tillhörigheter är i trygga händer hos oss. Hör av dig till oss om du behöver magasinering i Gullholmen.

CHECKLISTA NÄR DU SKALL

Kontrollera med hjälp av företagets organisationsnummer att de har Yrkestrafiktillstånd. Det sker snabbt på Transportstyrelsens webbplats. Har flyttfirman inte detta tillstånd får de inte förflytta gods. Om det ändå sker kan det innebära att godset inte är försäkrat då försäkringsbolagen utgår från att flyttfirmorna följer lagen kring detta tillstånd.

Kontrollera att företaget har F-skatt och därmed har rätt att bedriva verksamhet. Det sker enkelt via Allabolag.se där företagets organisationsnummer anges. Hittas företaget där är det ett registrerat Aktiebolag eller Handelsbolag. Att kontrollera om företaget har försäkring är inte lika enkelt. Men större flyttfirmor brukar lägga ut sitt försäkringsbrev på hemsida för att därmed tydligt visa kunderna att försäkring finns.

Bohag 2010 är regler som Konsumentverket har skapat i samråd med branschen. En flyttfirma som följer Bohag 2010 följer vissa regler gällande exempelvis vad kunden kan förvänta sig ingå i flytten och vad som inte ska ingå. Det blir därmed betydligt enklare för dig som kund att läsa och förstå avtalet.

Att ta in offerter från flera flyttfirmor kan vara ett sätt att hitta billigaste hjälpen. Men det är även ett sätt att avgöra vad som är rimligt för den flytt som önskas. Är ett företag extremt mycket billigare än de andra kan man ifrågasätta dess prissättning.

Att ha skriftliga offerter är en stark rekommendation. Då behöver det inte bli någon diskussion efteråt kring vilket pris som skulle betalas.

Vanliga frågor och svar

Vad kostar en flyttfirma i Gullholmen?

En flyttfirma i Gullholmen kostar mellan 600 - 1000 kr per timme efter RUT-avdrag beroende på hur många man som behövs, men för att veta säkert så bör fylla i offertförfrågan och beskriva hur du bor idag.

Vad ingår när jag bokar en flytthjälp i Gullholmen?

Beroende på vad du behöver hjälp med, så kan vi hjälpa till med allt från packning till tunga lyft och pianoflytt. Det som ingår beror därför på vad du behöver hjälp med.

Vad krävs för att man ska kunna använda RUT-avdrag vid en flytt?

Att anlita flytthjälp behöver inte bli så kostsamt tack vare RUT-avdraget som erbjuds av samtliga flyttfirmor. Det krävs dock att du är minst 18 år, att du är bosatt i bostaden som flytthjälpen bokas till, samt att du betalar tillräckligt med skatt för att det ska finnas en marginal.