Dödsbotömning Göteborg

RING OSS DIREKT

RING OSS DIREKT

031 – 308 85 82

SKICKA E-POST

SKICKA E-POST

[email protected]

Tömning av dödsbo i Göteborg

När en anhörig går bort, så är det ofta en hel del som kommer i samband med det som måste göras. Det trots att du är mitt i en sorg. Det finns mycket du måste planera och fixa med och en del av det är att tömma bostaden som personen bott i. Det kan vara svårt att orka göra alla dessa delar på egen hand. Hos oss kan du få hjälp med att röja eller tömma dödsbo i Göteborg. Vår flyttfirma erbjuder helhetslösningar kring det hela. Vi kan hjälpa till med röjning, tömning, flytt samt flyttstädning av dödsboet.

Hos oss på Erixon Flytt får du hjälp med dödsboröjning eller flytt av dödsbo Göteborg. Det så att du kan sörja i fred tillsammans med resten av din familj.

Slänga skräp

Det är inte ovanligt att man genom åren lyckas samla på sig en hel del saker. Ofta kan både källare, vind och förråd vara fulla med en massa prylar, som man inte vet var man ska lägga.

Det är inte heller ovanligt att även utrymmen inne fylls upp med en massa bråte. Kanske du inte haft tid eller ork att slänga det själv. Det är då du kan anlita oss. Vi erbjuder röjning i Göteborg.

Vi kan hjälpa dig med alla sorters röjningar. Det oavsett om du vill röja upp hemma, eller om det är på kontoret. Vi kan hämta upp dina saker och åka till tippen med dem. Vi kan assistera dig genom att hjälpa till med tömning av dina olika utrymmen. Det oavsett om det är hela källaren eller hela förrådet.