Tömning av dödsbo / Röjning

RING OSS DIREKT

SKICKA E-POST

Röjning

Det händer även den bäste, man samlar på sig saker under åren och helt plötsligt är både källaren och vinden full av bråte man inte vet vad man ska göra av.

Ibland kan man även börja fylla upp garderober inne i bostaden och kanske även trädgård eller tomt för att man inte haft tid eller kraft att slänga allt.

Vi förstår att detta kan bli ett stort besvär och att det är många som hamnar i denna situation. Därför erbjuder vi röjning i Göteborg. Vi hjälper till vid alla typer av röjning, från röjning av saker du har hemma som du vill att vår flyttfirma plockar upp och kör till tippen, till tömning av hela förråd, källare eller kontor.

Tömning av dödsbo

Att en anhörig går bort är ofta en ledsam historia, samtidigt som man är upptagen med att sörja blir det mycket att tänka på. Begravningen skall planeras, man ska meddela människorna runt den bortgångne om vad som skett – och samtidigt städa ur den bortgångnes boende.

Vi förstår om ni inte orkar med allt själva och vi erbjuder oss att sköta röjningen / flytten av ert dödsbo. Vår flyttfirma står till tjänst med helhetslösningar med flytt, röjning, tömning och flyttstädning. Samt att åka till tippen med det som skall kastas.

Vi på flyttfirma Erixon hjälper er att flytta ert dödsbo Göteborg så att ni kan lägga er fokus på det är viktigt i tider av sorg – familjen.

Skicka Snabboffert: