Om oss

RING OSS DIREKT

RING OSS DIREKT

031 – 308 85 82

SKICKA E-POST

SKICKA E-POST

[email protected]

Du är i trygga händer

Välkommen till Erixon Flytt – ert pålitliga och professionella val när det gäller flyttjänster av högsta kvalitet. Sedan starten 2014 har vi, ett familjeägt företag under ledning av Andreas Ericsson, etablerat oss som en av de främsta aktörerna inom flyttbranschen. Med en stark grund i svensk tradition och kultur, är vi stolta över att vårt team uteslutande består av svensktalande medarbetare, vilket säkerställer enkel och tydlig kommunikation med våra kunder genom hela flyttprocessen.

Hos Erixon Flytt är kvalitet inte bara ett löfte – det är kärnan i allt vi gör. Vi förstår vikten av att hantera våra kunders tillhörigheter med yttersta omsorg och professionalitet. Därför är vi dedikerade till att leverera en tjänst som inte bara möter, utan överträffar era förväntningar. Vårt mål är att göra varje flytt så smidig och stressfri som möjligt, oavsett omfattning eller komplexitet.

Vår breda erfarenhet innebär att inget jobb är för stort eller för komplicerat för oss. Vi har en omfattande historia av framgångsrikt genomförda flyttar, inklusive specialiserade uppdrag såsom transport av gymutrustning och pianon, samt privat- och företagsflyttar. Vårt geografiska verksamhetsområde sträcker sig från Göteborg till Stockholm, vilket gör oss till ett självklart val för flyttar över hela landet.

Erixon Flytt är mer än bara en flyttfirma. Vi är en partner du kan lita på genom hela din flyttprocess. Vår erfarenhet, tillsammans med vårt engagemang för kvalitet och tillförlitlighet, säkerställer att dina tillhörigheter är i trygga händer. Oavsett storleken på ditt uppdrag, kan du vara säker på att få en tjänst som är skräddarsydd för att möta dina specifika behov och önskemål.

Tack för att du överväger Erixon Flytt för dina flyttbehov. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din nästa flytt, och att visa dig varför vi är det självklara valet för dem som värdesätter kvalitet, effektivitet och exceptionell service. Låt oss tillsammans göra din nästa flytt till en problemfri upplevelse.