Flyttfirma Jörlanda

Vi på Erixon Flytt AB erbjuder flytthjälp i Jörlanda. Vi har som mål att hjälpa dig så effektivt som möjligt oavsett vilken typ av flytt du behöver. Vi står till tjänst med; bohagsflytt & privatflytt, kontorsflytt & företagsflytt, långdistansflytt, pianoflytt och tunga lyft. Hör av dig till oss för vidare information!

Bohagsflytt / Privatflytt

Vi erbjuder privatflytt i Jörlanda. Är du i behov av privatflytt Jörlanda? Då har du kommit till rätt ställe! Vi hjälper dig planera, paketera och transportera hela ditt bohag med privatflytt Jörlanda.

Företagsflytt

Vi har spetskompetens inom företagsflytt i Jörlanda och även intern företagsflytt. Få en kostnadsfri besiktning av företagsflytt Jörlanda.

Magasinering

Vi utför magasinering i Jörlanda! Våra kunder får även magasinera i vårt lager. Hör av dig till oss om du har frågor angående magasinering Jörlanda.

Pianoflytt

 Skall du flytta ditt pianot? Spara ryggen! Vi hjälper dig med pianoflytt Jörlanda och även andra typer av tunga lyft där du bor. Ett exempel är kassaskåpsflytt Jörlanda. Hör av dig till oss och berätta hur vi kan hjälpa dig!

Kontorsflytt

Behöver du göra en kontorsflytt i Jörlanda? Inga problem! Vi har lång erfarenhet av kontorsflytt Jörlanda och det går alltid snabbt och smidigt när du anlitar oss för din flytt.

Långdistansflytt

Ska du göra en långdistansflytt Jörlanda? Vi ser alltid till att dina saker flyttas varsamt till eller från Jörlanda. Och vi erbjuder alltid fastpris så du vet på förhand vad flytten kommer kosta!

Dödsbo

Vi hjälper dig tömma och flytta ditt dödsbo i Jörlanda och vi lägger stor vikt vid kvalitet och säkerhet . Kontakta oss på Erixon Flytt AB för en varsam hantering av ditt dödsbo Jörlanda.

Montering & Demontering

Behöver du hjälp med att montera upp och montera ner möbler eller andra saker? Inga problem. Du betalar endast för den tid det tar att montera.

Röjning

Dags att röja i ditt förråd, din vind eller källare i Jörlanda? Vi hjälper dig med röjning och bortforsling av dina saker till tippen. Kontakta oss om röjning.