Flyttfirma Kållered

Vi på Erixon Flytt AB erbjuder flytthjälp i Kållered. Vi har som mål att hjälpa dig så effektivt som möjligt oavsett vilken typ av flytt du behöver. Vi står till tjänst med; bohagsflytt & privatflytt, kontorsflytt & företagsflytt, långdistansflytt, pianoflytt och tunga lyft. Hör av dig till oss för vidare information!

Bohagsflytt / Privatflytt

Vi erbjuder privatflytt i Kållered. Är du i behov av privatflytt Kållered? Då har du kommit till rätt ställe! Vi hjälper dig planera, paketera och transportera hela ditt bohag med privatflytt Kållered.

Företagsflytt

Vi har spetskompetens inom företagsflytt i Kållered och även intern företagsflytt. Få en kostnadsfri besiktning av företagsflytt Kållered.

Magasinering

Vi utför magasinering i Kållered! Våra kunder får även magasinera i vårt lager. Hör av dig till oss om du har frågor angående magasinering Kållered.

Pianoflytt

 Skall du flytta ditt pianot? Spara ryggen! Vi hjälper dig med pianoflytt Kållered och även andra typer av tunga lyft där du bor. Ett exempel är kassaskåpsflytt Kållered. Hör av dig till oss och berätta hur vi kan hjälpa dig!

Kontorsflytt

Behöver du göra en kontorsflytt i Kållered? Inga problem! Vi har lång erfarenhet av kontorsflytt Kållered och det går alltid snabbt och smidigt när du anlitar oss för din flytt.

Långdistansflytt

Ska du göra en långdistansflytt Kållered? Vi ser alltid till att dina saker flyttas varsamt till eller från Kållered. Och vi erbjuder alltid fastpris så du vet på förhand vad flytten kommer kosta!

Dödsbo

Vi hjälper dig tömma och flytta ditt dödsbo i Kållered och vi lägger stor vikt vid kvalitet och säkerhet . Kontakta oss på Erixon Flytt AB för en varsam hantering av ditt dödsbo Kållered.

Montering & Demontering

Behöver du hjälp med att montera upp och montera ner möbler eller andra saker? Inga problem. Du betalar endast för den tid det tar att montera.

Röjning

Dags att röja i ditt förråd, din vind eller källare i Kållered? Vi hjälper dig med röjning och bortforsling av dina saker till tippen. Kontakta oss om röjning.