Flyttfirma i Torslanda

Erixon Flytt AB drivs av familjen Ericsson med Andreas i spetsen. Vårt mål är att lägga full fokus på kunden och erbjuda flyttservice på kundens villkor.

RING OSS DIREKT

SKICKA E-POST

Skicka Snabboffert:


Yrkestrafikstillstånd

Självklart innehar vi Yrkestrafiktillstånd i företaget. Tillståndet hittar ni här.

SE TILLSTÅND

F-skatt

Erixon Flytt AB innehar F-Skattsedel. Klicka på länken nedan för mer info.

F-SKATTESEDEL

Fullt försäkrade

Självklart innehar vi Yrkestrafiktillstånd i företaget. Tillståndet hittar ni här.

SE FÖRSÄKRING

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

★★★★★
Oerhört duktiga o trevliga killar. Proffsig service. Bra pris. Tack killar för att ni hjälpte oss så snabbt.

-Ann-Sofie Bergvall

★★★★★
Mycket bra och varsamt flyttat, trevliga killar och till slut får man en faktura under offererat pris.

-Benjamin Onsjö

★★★★★
Superbra assistans! Trevliga killar och snabba som bara den! Stor tumme upp för Erixon Flytt!

-Emma Lee Andersson

Flytthjälp i Torslanda

Bohagsflytt / Privatflytt

Vi erbjuder privatflytt i Torslanda. Är du i behov av privatflytt Torslanda? Då har du kommit till rätt ställe! Vi hjälper dig planera, paketera och transportera hela ditt bohag med privatflytt Torslanda.

PIANOFLYTT

Skall du flytta ditt pianot? Spara ryggen! Vi hjälper dig med pianoflytt Torslanda och även andra typer av tunga lyft där du bor. Ett exempel är kassaskåpsflytt Torslanda. Hör av dig till oss och berätta hur vi kan hjälpa dig!

Dödsbo

Vi hjälper dig tömma och flytta ditt dödsbo i Torslanda och vi lägger stor vikt vid kvalitet och säkerhet . Kontakta oss på Erixon Flytt AB för en varsam hantering av ditt dödsbo Torslanda.

Företagsflytt

Vi har spetskompetens inom företagsflytt i Torslanda och även intern företagsflytt. Få en kostnadsfri besiktning av företagsflytt Torslanda.

Kontorsflytt

Behöver du göra en kontorsflytt i Torslanda? Inga problem! Vi har lång erfarenhet av kontorsflytt Torslanda och det går alltid snabbt och smidigt när du anlitar oss för din flytt.

Magasinering

Vi utför magasinering i Torslanda! Våra kunder får även magasinera i vårt lager. Hör av dig till oss om du har frågor angående magasinering Torslanda.

Anlita en professionell

flyttfirma Torslanda

Erixon Flytt AB drivs av familjen Ericsson med Andreas i spetsen. Vårt mål är att lägga full fokus på kunden och erbjuda flyttservice på kundens villkor. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder trygga och smärtfria upplevelser. När du ska välja bland flyttfirmor i Torslanda är Erixon Flytt ett säkert kort.

Vi vill inte bara erbjuda ett bra pris – vi vill också att du som kund skall känna tillit till oss. Vi lägger stor vikt vid god kommunikation, branschkunskap och förståelse för de verktyg vi använder för flytta ert bohag eller företag. Mycket kan gå fel under en flytt så välj en flyttfirma i Torslanda som förstår dina behov!

Vill du veta vad våra kunder säger om oss? Klicka här.

Ring oss: 031-308 85 82 om du vill veta mera!

CHECKLISTA NÄR DU SKALL

Anlita FLYTTFIRMA

1.Yrkestrafikstillstånd

Kontrollera med hjälp av företagets organisationsnummer att de har Yrkestrafiktillstånd. Det sker snabbt på Transportstyrelsens webbplats. Har flyttfirman inte detta tillstånd får de inte förflytta gods. Om det ändå sker kan det innebära att godset inte är försäkrat då försäkringsbolagen utgår från att flyttfirmorna följer lagen kring detta tillstånd.

2. F-skatt & Försäkring

Kontrollera att företaget har F-skatt och därmed har rätt att bedriva verksamhet. Det sker enkelt via Allabolag.se där företagets organisationsnummer anges. Hittas företaget där är det ett registrerat Aktiebolag eller Handelsbolag. Att kontrollera om företaget har försäkring är inte lika enkelt. Men större flyttfirmor brukar lägga ut sitt försäkringsbrev på hemsida för att därmed tydligt visa kunderna att försäkring finns.

3. Följer bohag 2010

Bohag 2010 är regler som Konsumentverket har skapat i samråd med branschen. En flyttfirma som följer Bohag 2010 följer vissa regler gällande exempelvis vad kunden kan förvänta sig ingå i flytten och vad som inte ska ingå. Det blir därmed betydligt enklare för dig som kund att läsa och förstå avtalet.

Ta in flera offerter

Att ta in offerter från flera flyttfirmor kan vara ett sätt att hitta billigaste hjälpen. Men det är även ett sätt att avgöra vad som är rimligt för den flytt som önskas. Är ett företag extremt mycket billigare än de andra kan man ifrågasätta dess prissättning.

Att ha skriftliga offerter är en stark rekommendation. Då behöver det inte bli någon diskussion efteråt kring vilket pris som skulle betalas.