Flyttfirma Västra Frölunda

Vi på Erixon Flytt AB erbjuder flytthjälp i Västra Frölunda. Vi har som mål att hjälpa dig så effektivt som möjligt oavsett vilken typ av flytt du behöver. Vi står till tjänst med; bohagsflytt & privatflytt, kontorsflytt & företagsflytt, långdistansflytt, pianoflytt och tunga lyft. Hör av dig till oss för vidare information!

Bohagsflytt / Privatflytt

Vi erbjuder privatflytt i Västra Frölunda. Är du i behov av privatflytt Västra Frölunda? Då har du kommit till rätt ställe! Vi hjälper dig planera, paketera och transportera hela ditt bohag med privatflytt Västra Frölunda

Företagsflytt

Vi har spetskompetens inom företagsflytt i Västra Frölunda och även intern företagsflytt. Få en kostnadsfri besiktning av företagsflytt Västra Frölunda.

Magasinering

Vi utför magasinering i Västra Frölunda! Våra kunder får även magasinera i vårt lager. Hör av dig till oss om du har frågor angående magasinering Västra Frölunda.

Pianoflytt

 Skall du flytta ditt pianot? Spara ryggen! Vi hjälper dig med pianoflytt Västra Frölunda och även andra typer av tunga lyft där du bor. Ett exempel är kassaskåpsflytt Västra Frölunda. Hör av dig till oss och berätta hur vi kan hjälpa dig!

Kontorsflytt

Behöver du göra en kontorsflytt i Västra Frölunda? Inga problem! Vi har lång erfarenhet av kontorsflytt Västra Frölunda och det går alltid snabbt och smidigt när du anlitar oss för din flytt.

Långdistansflytt

Ska du göra en långdistansflytt Västra Frölunda? Vi ser alltid till att dina saker flyttas varsamt till eller från Västra Frölunda. Och vi erbjuder alltid fastpris så du vet på förhand vad flytten kommer kosta!

Dödsbo

Vi hjälper dig tömma och flytta ditt dödsbo i Västra Frölunda och vi lägger stor vikt vid kvalitet och säkerhet . Kontakta oss på Erixon Flytt AB för en varsam hantering av ditt dödsbo Västra Frölunda.

Montering & Demontering

Behöver du hjälp med att montera upp och montera ner möbler eller andra saker? Inga problem. Du betalar endast för den tid det tar att montera.

Röjning

Dags att röja i ditt förråd, din vind eller källare i Västra Frölunda? Vi hjälper dig med röjning och bortforsling av dina saker till tippen. Kontakta oss om röjning.