Vilken typ av flytthjälp erbjuds i Göteborg?

Planerar du att flytta i Göteborg och letar efter sätt att göra processen med att flytta lite smidigare? Med rätt planering behöver det inte vara lika tidskrävande som du tror och Erixon Flytt AB erbjuder tjänster som gör att du kan spara både tid och energi när du byter adress i Göteborg, men även när du planerar att flytta ut ur staden till annan ort i Sverige eller utomlands.

Här kan du läsa mer om de olika typer av flytthjälp i Göteborg du kan få offert på. Med våra skräddarsydda tjänster kan du få hjälp i varje steg och flytten täcks också upp av RUT-avdraget, vilket gör att du kan anlita oss till en lägre kostnad.

Hjälp med privatflytt

Att behöva flytta sitt bohag kan kännas som en ganska stressig och överväldigande process, vilket också gör privatflytt till den kategori som vi har samlat på oss särskild expertis inom. Tack vare våra försäkringar kan dina tillhörigheter flyttas inom Göteborg, Sverige eller till Europa på ett säkert och tryggt sätt.

Vid en offertförfrågan är det viktigt att du inkluderar all information för att vi ska kunna basera ett prisförslag på rätt uppgifter. Hur många flyttkartonger ska flyttas, ska det även förflyttas möbler, skrymmande tillhörigheter, hur många trappor har fastigheten som bohaget ska flyttas från och till eller är det några andra uppgifter som vi kommer behöva?

Att anlita hjälp med flytten innebär att du kan fokusera din tid på de roliga sakerna med att få en ny adress. Hur ska rummen inredas, krävs det några inköp för att du ska få det riktigt trevligt hemma och vilka praktiska moment måste avklaras innan flyttlasset bär av?

Hjälp med företagsflytt

Erixon Flytt AB erbjuder även hjälp med företagsflytt. Här kan processen underlättas genom att vi tar hand om alla stegen som rör flytten och vi kan hjälpa till på fler punkter än att bara flytta dina tillhörigheter.

Som företagare är det nog att hålla koll på allt det praktiska som en omlokalisering av företaget innebär och medans du tar hand om allt det administrativa kan våra medarbetare säkerställa att allting flyter på och att dina tillhörigheter inom företaget förflyttas på ett säkert sätt.

Kontorsförflyttning är ett väldigt krävande och tungt arbete. Tack vare vår kunskap inom företagsflytt kan din verksamhet förflyttas på ett smidigt sätt.

Hjälp med långdistansflytt

Om du planerar en långdistansflytt kan du anlita oss för hjälp med omlokaliseringen inom Sverige eller utlandet. Vår skräddarsydda flyttfirma hjälper dig hela vägen för att göra flytten så enkel och bekymmersfri som möjligt.

Att packa och förbereda bohaget för att accepteras genom tullverket är inte alltid det enklaste. Vår personal säkerställer att alla papper är i sin ordning för att flytten ska flyta på utan några hinder på vägen. Även vid flytt till USA kan vår flyttfirma i Göteborg hjälpa till med exportpackning för att alla dina tillhörigheter ska komma fram utan några skador.

Varför ska man välja Erixon Flytt AB?

Det finns många anledningar till att anlita en flyttfirma inför långdistansflytt, privat- eller företagsflytt. Framför allt underlättar detta processen av att flytta markant och du kan luta dig tillbaka med vetskapen om att allting kommer att fortgå utan några problem. Erixon Flytt AB är en flyttfirma i Göteborg där du har möjlighet att få en mer skräddarsydd hjälp med din flytt, där vi även anpassar flytten för att passa just dina behov.

Vi är medvetna om att det kostar en slant att flytta och försöker därmed hålla priserna nere, vilket gör Erixon Flytt AB till ett marknads konkurrerande val. Fundera på vad du behöver hjälp med och i vilka steg vi kan bidra med assistans för att göra flytten enklare. Begär en offert och vi kontaktar dig sedan med all den information som du behöver!